Széchenyi 2020
G-Plan Építő Kft. -

Enter your keyword

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01864

A projekt címe:

Komplex infokommunikációs fejlesztés a G-PLAN ÉPÍTŐ Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 23 336 880 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 40%

A projekt tartalmának bemutatása:

Pályázatunk keretében az iWise hibrid megoldású integrált vállalatirányítási rendszer beszerzését vállaltuk, mellyel cégünk belső működésének fejlesztése valósul meg. Fontosnak tartottuk egy olyan rendszer bevezetését, amelyet saját igényeinkre és profilunkra szabva tudunk kialakítani, hogy célzottan segíthesse dolgozóink mindennapi munkáját. Mindez garanciát jelent a minőségi, precíz és produktív munkavégzésre, mely iránt cégünk messzemenő elkötelezettséget tanúsít.
Fejlesztésünk fő célja, hogy vállalkozásunk egyes munkafolyamatait leegyszerűsítsük, ugyanakkor átláthatóbbá és (költség)hatékonyabbá is tegyük, mely elengedhetetlen feltétele a versenyképességünk biztosításának. Az egyes tevékenységeink áttekinthető rendszerben való megjelenítése és kezelése segítséget nyújt a rövid és hosszú távra szóló üzleti döntéseink meghozatalában, az innovatív üzleti megoldások alkalmazásában.
A fejlesztéssel az iWise rendszer 11 db moduljának bevezetése valósul meg, melyek az alábbi funkcionális területekre fókuszálnak:

A felhőalapú szolgáltatások esetén:

 Munkaügy modul (HR)
 Táv és csoportmunka
 Szolgáltatásmenedzsment

A helyben telepített saját szoftver esetén:

 CRM
 Gyártás
 Kontrolling
 Logisztika
 Munkafolyamat Irányítási Rendszer (WorkFlow)
 Iratkezelés
 Tudásmenedzsment
 ERP kiegészítő mobil szolgáltatás

Projektünk megvalósítása során eleget teszünk az előírt tájékoztatási kötelezettségnek, melyet szintén szolgáltatás keretében veszünk igénybe.

A projekt befejezési dátuma: 2022.09.20.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01864