Profilunk

Vállalatunk fő tevékenységi köre az út- és közműépítés, az aszfalt- és betongyártás, illetve bedolgozás, a mély- és magasépítés, valamint kézi és gépi földmunkák. A cég működési területe elsősorban Baranya megye, de rendszeresen dolgozunk a környező régiókban is, mint például Tolna,Somogy és Bács-Kiskun megye déli része. Cégünk egy aszfaltgyártó telephellyel rendelkezik, amelyekben saját igényeinken túl közületi és lakossági vásárlókat is kiszolgálunk. Friss beton gyártásunk három telephelyen- Mohács, Bóly és Pécs városában -szolgálja ki a lakossági és vállalati igényeket,

  • Saját gépparkkal dolgozunk
  • Folyamatos képezzük kollegáinkat
  • Minőségi alapanyagot állítunk elő
  • Garanciát vállalunk munkánkra
  • Határidőre vállaljuk kivitelezéseinket
  • Folyamatosan fejlesztünk
Cégismertető letöltése Referenciák bemutatása

Rólunk mondták...

Partnereink elégedettsége fontos számunkra

Miért érdemes Velünk dolgoznia?

Elkötelezettek vagyunk hivatásunkban és a folyamatos fejlesztésében, melynek középpontjában a megrendelőinkkel kötött szerződés, iránymutatásaik kivétel nélküli teljesítése, a teljes elégedettségük elérése, a biztonságos és egészséges munkakörülmények megteremtése és nem utolsó sorban a környezet védelme áll.
Megrendelőink elégedettsége határozza meg jövőnket. Ennek érdekében kizárólag a megállapodás szerinti feltételekkel dolgozunk. Határidők betartása mellett az előírt anyagminőségben dolgozunk. Félrebeszélés nélkül. Velünk jó úton jár!
Az általunk gyártott anyagok minden tekintetben megfelelnek a hatályos jogszabályi előírásoknak. Termékeink minőségét folyamatosan bevizsgáltatjuk független laborokban.
Megbízóinkkal kötött megállapodásokban fektetjük le  a garanciális feltételeket, amely időtartama alatt felelősséget vállalunk az abban foglaltakra.

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLATUNKBÓL

Vállaljuk bevásárló központok, irodaházak parkolóinak, logisztikai telephelyek szilárd útburkolatainak gépi seprését, tisztítását. A  porszívós, seprűs, nedvesített rendszerű /pormentes/, padkatisztítóval és lombfelszívóval ellátott célgépünkkel a legnagyobb minőségi elvárásokat is ki tudjuk elégíteni.

Útépítéssel, útfelújítással foglalkozó cégek részére tudjuk biztosítani célgépeinkkel  seprűs, locsoló adapterekkel, valamint víztartállyal a munkagépeknek történő vízadáshoz is.

Társaságunk vállal közúti árufuvarozást, valamint útépítő gépek – aszfaltfinisherek, úthengerek stb. – és földmunkagépek bérbeadását.

Évtizedek óta foglalkozunk térburkolatok készítésével, térburkolással.

Számos munka során  szakmai tapasztalatokat gyűjtöttünk össze ahhoz, hogy magas minőségben tudjunk dolgozni és valóban szép, esztétikus és időt álló térburkolatokat készítsünk.

A térburkolás megkezdése előtt a megrendelőnek a kiválasztásban és a fontosabb műszaki döntésekben is tudunk segíteni.

Minőségi anyag Korrekt árak Igényes munka.

Tevékenységünket minőségirányítási rendszerben végezzük, ami biztosítja megrendelőinknek termékeink és szolgáltatásaink kiváló minőségét, nekünk pedig visszajelzést ad az általunk elvégzett munka megbízhatóságáról. Az általunk készített utak kivitelezése közben a folyamatos ellenőrzést akkreditált, annak vizsgálatát kiválóan felszerelt minőségvizsgáló laboratóriumunk végzik.

Hívjon Minket Most!
2000

TELJESÍTETT PROJEKT

30

ÉV TAPASZTALAT

1.3

MILLIÓ TONNA ASZFALT GYÁRTÁSA

800

ezer köbméter beton gyártása

KOLLÉGÁINK

KERESSEN MINKET BIZALOMMAL